Over ons

Image Swap on Hover with CSS
Card Back Card Front

Over MACH Technology Group

‘Wij maken onze wereld intelligenter’ luidt onze missie en dat doen we graag samen met jou! MACH Technology Group is ontstaan uit drie samenwerkende bedrijven: Muco Technologies, HEAD Electronics en CDS Electronics, waar in totaal ruim 250 mensen werkzaam zijn en elektronica de verbindende factor is. Samen ontwerpen, ontwikkelen en produceren wij klantspecifieke geavanceerde elektronica voor uiteenlopende branches van industrie tot agri, van zorg tot gebouwautomatisering. Wij maken producten met impact. Ook jij hebt vast weleens te maken gehad met onze elektronica. Denk aan lockersloten in gebouwen, CO2-melders, fitnessapparatuur, ventilatiesystemen, producten voor nauwkeurige positiebepaling en elektrische fietsen.

Mach Technology Group is voortdurend in ontwikkeling en groeiende, hierdoor zijn wij voor onze locaties in Rotterdam, Amsterdam en Katwijk op zoek naar mensen die met ons mee willen groeien. Wij lopen graag voorop en bieden een inspirerende plek om te werken. Daarom werken wij met de nieuwste technologieën en een state-of-the-art machinepark. Onze medewerkers kijken uit naar nieuwe collega’s, wij kunnen jouw hulp goed gebruiken voor onze ambitieuze projecten en unieke producten. Immers samen maken we onze wereld intelligenter!

Werken in Amsterdam:

In Amsterdam houd je je vooral bezig met research en development. Hier werkt een groot deel van onze ontwikkelaars, onze pioniers op het gebied van elektronica hardware design, lay-out, embedded software en mechanica. Samen werken we van een concept naar een produceerbaar product, inclusief de vereiste certificeringen. Werken in Amsterdam betekent niet opgeven totdat iets 100% werkt en dat loont!

Image Swap on Hover with CSS
Card Back Card Front
Image Swap on Hover with CSS
Card Back Card Front

Werken in Katwijk:

Op locatie Katwijk draag je bij aan de ontwikkeling en productie van complete besturingen voor verschillende soorten machines en producten. Dus hier vindt niet alleen het assembleren en produceren van printplaten plaats, ook de ontwikkeling van de bijbehorende testtools, hardware en embedded software. Doordat op deze locatie zowel ontwikkeling als productie plaatsvindt en de producten complex en divers zijn, is de verscheidenheid aan medewerkers op deze locatie het grootst. Dat maakt het werken in Katwijk extra fascinerend!

Werken in Rotterdam:

Net als in Katwijk produceren en ontwikkelen we ook in Rotterdam. Producten intelligent maken assembleren, produceren van printplaten en de ontwikkeling van de bijbehorende testtools, hardware en embedded software. We doen dit op een inspirerende nieuwe locatie aan de Rotterdamse fruithaven waar we een geheel nieuw machinepark hebben opgebouwd.

Image Swap on Hover with CSS
Card Back Card Front