Ik haal veel energie uit mensen helpen zichzelf te ontwikkelen.

Stijn – Operations manager

Operations manager, Mach Technology Group

Procesverbetering, korte metten maken met dagelijkse obstakels en zorgen voor nog meer plezier op de werkvloer. Stijn Elderenbosch (28), de kersverse operations manager bij MACH Technology Group zit vol inspirerende ideeën en voelt zich gesteund door het vertrouwen van zijn nieuwe collega’s. “Men staat hier echt open voor verandering. Als ik dan zie dat dingen daadwerkelijk anders en beter gaan, geeft mij dat zóveel energie!”

Na jaren te hebben gewerkt als analist, begon het bij de universitair geschoolde werktuigbouwkundige te kriebelen. Stijn wilde niet langer verscholen zitten achter data, maar met mensen werken en direct impact maken. Door zijn nieuwe functie bij MACH Technology Group ontdekte hij een andere kant van zichzelf: “Ik haal veel energie uit mensen helpen zichzelf te ontwikkelen en in hun kracht te zetten. Hierdoor kunnen ze ook veel beter, efficiënter en met meer plezier werk leveren.” Dat zijn collega’s daar vervolgens ook nog eens voor openstaan, is voor hem de kers op de taart.

Image Swap on Hover with CSS
Card Back Card Front

Procesverbetering

Sinds Stijn per februari van dit jaar in dienst trad bij de locatie in Rotterdam, groeit de waardering voor zijn nieuwe werkgever met de dag. Hij omschrijft MACH Technology Group als een snel groeiend, innovatief bedrijf met een gezellige werksfeer en trotse, keihard werkende medewerkers. Zijn handen jeuken om het bedrijf naar een volgend niveau te tillen, maar weet dat zoiets stapsgewijs gaat. “Eerst wil ik meer rust en structuur aanbrengen door het beter toebedelen van taken en verantwoordelijkheden. Al heb je aan faciliteren soms al genoeg, door twee mensen bij elkaar te brengen. Daarna richt ik me op procesverbetering, zoals een nog hogere leverbetrouwbaarheid, kostenbesparende halvering van de voorraad en het doen van investeringen”, zegt Stijn, die met zijn operationele en financiële verbeterpunten kracht put uit zijn verleden als analist.

Perspectief bieden

Tegenslag komt in het woordenboek van de enthousiaste, prestatiegerichte Stijn niet voor. Integendeel. Hij ziet tegenslagen juist als een kans om iets te verbeteren. “Natuurlijk gaan er wel eens dingen verkeerd, maar ik ben dan heel erg betrokken om het te herstellen en bied altijd nieuw perspectief!”, aldus een zeer resolute operations manager. Naast assertiviteit vraagt de functie van operations manager bij MACH Technology Group dan ook om een grote dosis zelfstandigheid, het vermogen om processen goed te kunnen overzien en moet je goed kunnen samenwerken met mensen uit alle rangen en standen.

Inspirerende werklocatie

Of Stijn spijt heeft dat hij de overstap heeft gemaakt van analist naar operations manager bij MACH Technology Group? “Absoluut niet! We werken op een prachtige inspirerende werklocatie aan de Rotterdamse haven, hebben een divers personeelsbestand met een mix aan kwaliteiten en iedereen helpt elkaar. Ik kom iedere dag met veel energie thuis!”